Gamehour Podcast is een Nederlandstalige podcast over alles wat reilt en zeilt in de wereld van games. Met een hevige focus op industrie-fenomenen is deze podcast van een uur een aanrader voor al wie gaming ziet als meer dan een hobby.

Gamehour #87 - Pokehunter GO Redux

Gamehour brak vorige week records, maar doet deze week gewoon weer verder! Deze aflevering zit Gaetan samen met Yorick Dupon & Vincent Buyssens om het verder over Pokemon GO te hebben en met Nils van Geekster om het over het Monster Hunter community event te hebben en de Mini NES!

Kritiek? Tips? Oneerbare voorstellen? Alles is welkom op info@gamehour.be of een berichtje sturen naar de facebook pagina mag ook altijd!

Gamehour #86 - Homoerotische Pokemon

79 afleveringen later komt Xander de Rycke nog eens op bezoek om gezellig over games te praten! Deze week hebben we het over:

- Pokemon GO
- Xander's backlog
- Virtual Reality

Meer van dit? Abonneer je op iTunes of de betere podcastapp!

Kritiek? Oneerbare voorstellen? Eén adres: info@gamehour.be of de inbox op deze pagina!

Gamehour #85 - We weten nog altijd NX

GAMEHOUR 2.0 IS HIER! Samen met Yves en Nils van Geekster bespreken we de NX en Yves zijn ervaringen met Zelda: Breath of the Wild.

Deze aflevering ook de eerste LIGHTING ROUND! en een ellenlange intro om de huidige situatie uit de doeken te doen. Maar voor de laatste keer nog eens:

Alle kritiek, opbouwend of afbouwend is welkom op info@gamehour.be. Alle tips, hints, info en oneerbare voorstellen ook nog altijd welkom op dat adres!

Gamehour #84 - E3 2016 Recap pt.2

De tweede dag vol persconferenties zit erop! Niels, Christophe, Yves en Gaëtan vatten alles wat Ubisoft, Sony en Nintendo hebben gedaan nog eens goed samen met een flinke portie ongezouten meningen.

8 op 10 dokters raden aan deze aflevering in stukken te beluisteren, gezien ze 2u35 lang is. Het is dan ook onze eerste 4-koppige podcast.

Gamehour neemt na E3 een welverdiende rustperiode, maar op 4 Juli zijn we terug met GAMEHOUR 2.0! Meer info volgt, dus hou onze Facebook in de gaten!

Gamehour #83 - E3 2016 Recap pt.1

E3 Is neergedaald in het zonnige LA, en Jason en Gaëtan bekeken de persconferenties van EA, Bethesda en Microsoft. Alles wat je nog niet wist en ongezouten meningen over E3 tot nu toe.

- Wat is Criterion games aan het doen?
- PREY?
- Is Project Scorpio wel nodig?

Opnieuw klein beetje echo, maar ik heb mijn best gedaan!

Info, kritiek en oneerbare voorstellen: info@gamehour.be

Gamehour #82 - E3 HYPE!

Gamehour start de E3 hypemotor samen met special guest Jason van Geekster! Bereid je oren maar voor op anderhalf uur vol voorspellingen, analyse en vreemde wensen voor E3!

Volgende week niet één maar twee E3 podcasts, een op Maandag en een op Dinsdag. Niet vergeten dus!

De aflevering heeft wat milde echo, die er moeilijk uit te krijgen was, oprechte excuses hiervoor.


Tips, info en kritiek nog steeds welkom op info@gamehour.be, onze Facebook pagina of Twitter!

Gamehour #81 - Xbox One: Two

Gamehour is er weer deze week met een korte recensie van Just Cause 3, verdere opvattingen over Oculus Rift en:

- 2 nieuwe Xboxen op komst?
- Wat met PS4 Neo?
- Xbox krijgt VR?
- No Man's Sky

E3 voorspellingen nog steeds welkom op info@gamehour.be !

Gamehour #80 - Dances with Demons

Gamehour schiet demonen aan gort en ervaart VR opnieuw en opnieuw! Deze week over:

- DOOM (serieus, het is ZO goed)
- Oculus Rift is er eindelijk
- Halo 5: Forge Edition

Vergeet je E3 voorspellingen niet op te sturen naar info@gamehour.be ! Alle kritiek is daar ook nog steeds welkom!

Gamehour #79 - Soft Body

Gamehour viert de release van Soft Body deze week! Een interview met Zeke Virant - meesterbrein achter de game - van op Screenshake 2016!

Soft Body: https://www.humblebundle.com/store/soft-body

Excuses voor het achtergrondlawaai, ik heb onze stemmen zo zuiver mogelijk gemaakt en de achtergrond onderdrukt. Hopelijk is het voor jullie even beluisterbaar als aan mijn kant!

Alle tips, kritiek en oneerbare voorstellen nog steeds welkom op info@gamehour.be, de facebook pagina en Twitter: @GamehourBE !

Gamehour #78 - Oneindig gezever

Gamehour begeeft zich in de loopgraven van de "Battle of the franchises" tussen Call of Duty en Battlefield 1! Na ons gezever ook een interview met Dirk van Welden van I-Illusions over Space Pirate trainer en VR! Deze week over:

- Forza Motorsport 6 Apex edition
- Johnny Anonymous
- Call of Duty: Infinite Warfare
- Battlefield 1
- GTX 1080 GPU's

Alle tips, kritiek en oneerbare voorstellen nog steeds welkom op info@gamehour.be, de facebook pagina en Twitter: @GamehourBE !


© 2018 Gamehour (Gaëtan Massün & Niels Vermaut)
Developed with ♥ in Belgium by nielsvermaut.eu